Historisk høy kontrakt for MCE
Produksjonsleder i MCE Terje Gravelsæter, divisjonsleder element i Ølen Betong Geir Arild Søndenå og daglig leder i MCE Erle Mæland Aasheim.

MCE har inngått kontrakt med Ølen Betong i leveranse av formutstyr til samferdselsprosjektet E39 Rogfast

Kontrakten er i størrelsesorden 22 millioner kroner, og vil sikre MCE god aktivitet frem til sommeren 2024. Formutstyret skal produseres i MCE sine produksjonslokaler i Etne.

Daglig leder Erle Mæland Aasheim og produksjonsleder Terje Gravelsæter er svært fornøyde med kontrakten med Ølen Betong. Det å få delta i utvikling av store samferdselsprosjekt er en tillitserklæring for MCE, sier daglig leder Erle Mæland Aasheim. Det at Ølen Betong velger lokale underleverandører gir gode ringvirkninger i lokalsamfunnet vårt, sier Mæland Aasheim.

Ølen Betong har vært en god samarbeidspartner for MCE på flere prosjekt vi har utført. MCE har flere års erfaring med produksjon av tilsvarende formutstyr for Ølen Betong. Vi starter produksjon umiddelbart og ser frem til et videre godt samarbeid med Ølen Betong, sier produksjonsleder Terje Gravelsæter.

Vi er veldig godt fornøyde med å ha MCE med på laget som formleverandør. De har gjennom en god del år levert oss produksjonsutstyr av veldig god kvalitet og leverer alltid til avtalt tid. Vår bedrift søker alltid samarbeidspartnere i nærmiljø i den grad det er mulig. Det er viktig for oss å bidra til å trygge arbeidsplasser lokalt, sier divisjonsleder element i Ølen Betong Geir Arild Søndenå.

For mer informasjon, kontakt:

Erle Mæland Aasheim, daglig leder MCE AS, tlf. 90 77 76 55

Terje Gravelsæter, produksjonsleder MCE AS, tlf. 480 77 558

Om MCE AS

MCE AS er en mekanisk produksjonsbedrift med moderne produksjons- og administrasjonslokaler lokalisert i Etne kommune. Vi er en av Etnes største private bedrifter. Vi utfører prefabrikasjon av stål- og aluminiumskonstruksjoner til industri/offshore og bygg/anlegg. MCE AS er også et godkjent traktorverksted og påbyggerverksted. Vi utfører spesialtilpasset bygging av biler med kran, plan og livdyrskap.

Totalt har vi 2500 kvm med verksted og kontorer. Eiendommen og produksjonslokalene er i stadig utvikling. Selskapet har lokale eiere, og omsetning i 2022 var om lag 92 millioner kroner. Vi er om lag 60 ansatte og har hatt en jevn vekst siden oppstarten i 2001.

Bedriften er sertifisert i.h.t. ISO 9001:2015 og ISO 3834 og EN 1090.

Erle Mæland Aasheim, daglig leder i MCE AS

Terje Gravelsæter, produksjonsleder i MCE AS

Tilbake til Aktuelt